Nové album ROMANCE PANENKY A KLADIVA rozevírá žánrové nůžky mezi světy

Category: Novinky

Vážené Gamballské obyvatelstvo, tohle je love story, jaká tu ještě nebyla, album Romance panenky a kladiva.

Že jde o Dark Gamballe, poznáte na první dobrou, ale, jak se říká, Bůh, nebo, chcete-li, vesmír, je v detailech. A právě v detailech je na albu mnoho odlišných prvků

Základy pro album vznikaly v zákopech ve Spajsiho studiu, kde byli poprvé za éru DG přítomni všichni členové v jedné vydýchané místnosti a uzavření před zraky světa dávali tvar a duši těmto písním. Tato skutečnost má lví podíl na tom, jak album zní. Tuny strun, trsátek, paliček, obětovaných gigabitů, pot, slzy, ale i zápal a radost, prostě skutečná týmová práce.

Chtěli jsme více rozevřít pomyslné nůžky mezi nejjemnější něhou a valícím se buldozerem. A tak s trochou nadsázky můžete jako posluchač pozorovat imaginární souboje mezi těmito pro mnohé odlišnými a neslučitelnými světy. Konečna podoba díla byla vyryta do drážek ve studiu Šopa pod nemilosrdnou, leč spravedlivou taktovkou Mistra Stanislava Valáška.

Pokud k nám chováte náklonnost, podpořte nás koupí tohoto alba, jeho následným neustálým přehráváním a otevřete mu svou mysl i srdce.

Navždy vaši Dark Gamballe

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>